avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Diagrama tahograf
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Diagrama tahograf

Buna ziua,as vrea sa stiu raportat la prevederile legale,situatia in care un conducator auto poseda un nume-prenume prea lung si nu incape in spatiul alocat numelui pe diagrama tahograf,este legal sa se scrie numele pe verso sau sa se foloseasca prescurtari?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 2 Martie 2018
In mod normal, se scrie numele si prenumele intreg, cat mai inghesuit (dar lizibil), chiar pe 2 randuri, in spatiul alocat.
Ca solutie acceptabila, se poate depasi spatiul alocat, peste dimensiunea acestuia, fara a se depasi insa marginile documentului.
Numele trebuie scris obligatoriu intreg si prenumele poate fi prescurtat, de expl. Nic. in loc de Nicolae. Pe dosul diagramei se poate scrie numele intreg pentru confruntare cu cartea de identitate.
Daca nu iti incape numele si prenumele in rubrica de pe fata, pe spatele diagramei trebuie sa treci numele si prenumele intreg.
Nu sunt acceptate prescurtari. Numele si celelalte date trebuie sa fie scrise clar,fara stersturi sau alte modificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rar sofer profesionist zdb zdb buna daca un sofer profesionist (angajat cu forme legale la o firma pt transport personal) primeste o [b]amenda rar pt depasirea orelor de ... (vezi toată discuția)
Refuz corectare nume gresit si incomplet in noul permis de conducere model european. Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Va relatez un caz real. Persoana se numeste Axxxxxxxx-Bxxxxx Cxxxxxxx-Dxxxxx Primele doua, cu cratima intre ele, sunt numele de familie, ultimele doua, tot ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)