Exact modul in care Dvs. ati esentializat, toate acele aspecte laolalta. Problema majora nu depinde de titularii celor doua firme, ci de felul in care administratia gestioneaza/nu gestioneaza relatia locatar/firma. Nu-mi permit sa va retin cu o lunga si incilcita lista de neajunsuri, e o poveste cam ca-n statul paralel. Nu stiu daca adjudecarea spatiului public in folosul beneficiilor pecuniare ale naimitilor blocului, alesi prin vot fara discernamint de persoane majoritatea virstnice (si eu ma prenumar, la 68), cu educatie APACA, noi muncim...,ar mai putea fi corijat intr-un fel. S-au subinchiriat spatii fara a se lua acordul locatarilor, conventia intre administratie si firma e inexistenta etc. etc. Va multumesc foarte mult, nu va pot detalia c-ar fi insolent din parte-mi sa abuzez de rabdare, timp si disponibilitate. Deosebite multumiri, Ruxandra Mihaila
La parterul unui bloc mic, de 4 etaje, functioneaza o stomatologie. S-au luat semnaturi de la vecinii ap. de vizavi unde urmeaza sa se deschida un coafor. Pur si simplu te simti asediat si sufocat de pelerinajul zilnic de pacienti/clienti. Mentionez ca ambele ap sint proprietatea celor care s-au deschis firma. Se poate face ceva pt "a aerisi" spatiul comun, recte scara? E proprietate comuna? Va multumesc