avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate DAVIDUTU76

Activitate DAVIDUTU76

Multumesc!

gi-jane2 a scris:

Ca orice proprietar poate dispune de casa sa, asa ca daca el vrea sa plecati si dvs nu , depune cerere la instanta ca aceasta sa dispuna evacuarea dvs.
Ca aveti buletin sau nu ,nu conteaza prea mult.

Buna ziua!Locuiesc in locuinta socrului meu de 18 ani.Sunt luat in spatiu.Imi expira buletinul peste 2 ani.(2024)
As dori sa stiu in ce conditii ma poate evacua acum.Nu vorbim de cca 2 ani,fara sa ne certam,lovim,jignim.Fara sa am probleme cu sotia.Am 2 copii minori.3ani jumatate ,respectiv 16 ani.

Am 2 copii minori.Sotia nu are serviciu.Am si alte rate.Primesc 1800 lei.Mi se retin 600lei.Mai iau 1200 lei.Ce pot sa fac pentru a mi se diminua poprirea?
Răspuns la discuția Cuantumul unei popriri
Stiu si eu ca maxim 633.Legea spune pana la1/3.Nu spune clar:1/3!!!!Intrebam de ce nu 450 lei sau 300 lei.... Sau 150 lei.... Sunt toate sume pana in 1/3 din leafa. Nu exista lege care sa impuna clar 1/3.
Buna ziua. Am o poprire pe salariu. Pana acum 3 luni imi retinea 250lei. Acum mi se retin 600 lei. Am salariu de incadrare de 2640.Cu sporuri as lua net 1900.Fara sporuri 1600.Am 2 copii minori(1 an respectiv 12 ani. )Mai am si o rata de 120 lei. Angajatul de la contabilitate zice ca nu are ce sa imi faca. Ce sa fac. Sotia momentan nu lucreaza. Am luat azi 1300 lei. Ce pot face?
Răspuns la discuția PLATA CONCEDIULUI PRENATAL
Scuze pentru masuscule!Sa inteleg ca sunt prostul clasei.Doar eu nu inteleg.....
Răspuns la discuția PLATA CONCEDIULUI PRENATAL
NU AM STUDII JURIDICE.NU AM INTELES NIMIC.DOREAM O FORMULA DE CALCUL.GEN A*B*C/D.......ADICA SA REIESE O SUMA.MULTUMESC ORICUM.
ULTIMELE 6 LUNI DIN 2017 SOTIA MEA A AVUT SALARIUL BRUT ,MINIMUL PE ECONOMIE.IN LUNA IANUARIE ARE 9 ZILE LUCRATE.ADICA 72 ORE.DUPA DATA DE 12 SI-A INTRODUS CONCEDIUL PRENATAL.CE SALARIU VA PRIMI ACUM PENTRU LUNA IANUARIE.PATRONUL EI,NU A PLATIT NICI ACUM SALARIILE LUNII IANUARIE.
VA MULTUMESC!