avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Locuiesc in locuinta socrului meu de 18 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Locuiesc in locuinta socrului meu de 18 ani.Sunt luat ...

Buna ziua!Locuiesc in locuinta socrului meu de 18 ani.Sunt luat in spatiu.Imi expira buletinul peste 2 ani.(2024)
As dori sa stiu in ce conditii ma poate evacua acum.Nu vorbim de cca 2 ani,fara sa ne certam,lovim,jignim.Fara sa am probleme cu sotia.Am 2 copii minori.3ani jumatate ,respectiv 16 ani.

Cel mai recent răspuns: DAVIDUTU76 , utilizator 08:05, 3 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca orice proprietar poate dispune de casa sa, asa ca daca el vrea sa plecati si dvs nu , depune cerere la instanta ca aceasta sa dispuna evacuarea dvs.
Ca aveti buletin sau nu ,nu conteaza prea mult.
Multumesc!

gi-jane2 a scris:

Ca orice proprietar poate dispune de casa sa, asa ca daca el vrea sa plecati si dvs nu , depune cerere la instanta ca aceasta sa dispuna evacuarea dvs.
Ca aveti buletin sau nu ,nu conteaza prea mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor ... Alina axinte Alina axinte Buna seara! Traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor mei. Avem 2 băieți împreună,unul de 4 ani si celalalt de 1 an jumate. De cand a aparut al ... (vezi toată discuția)
Ma poate da afara cu copiii? fr_esp fr_esp Eu cu sotul meu am locuit impreuna intr-o casa proprietate a mamei lui, unde avem si domiciliul stabil(in buletin), In tot acest timp am adus imbunatatiri ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare il_so il_so Mama este proprietara unui apartament dobandit in anul 1993 prin cumparare de la fostul ICRAL.Ea este in proces de evacuare cu fica si ginerele ei care ... (vezi toată discuția)