avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Activitate Mary.tyna

Activitate Mary.tyna

Discuție Postanatal
Buna seara ! Daca imi iau vreo 3 luni concediu fara plata apoi revin la muncă si raman însărcinată ma mai încadrez sa pot lua indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani?
Discuție Divort
Buna ziua! Un sfat o îndrumare va rog! Iubitul meu este căsătorit s a despărtit de sotia lui in 2011 dar n au divortat acum am vrea sa ne casatorim si nu putem da de sotia lui pentru a da divort se poate face acest divort fara proces pentru ca nu au nimic in comun sau de împărtit nici macar copii...Multumesc anticipat!
Multumesc frumos!


Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Ca si timp dureaza cateva luni de zile, iar in privinta pasilor de urmat, - mai intai va trebui formulata cererea de chemare in judecata, apoi aceasta va trebui inregistrata la instanta de judecata, ulterior, veti primi o intampinare cu privire la care, va trebui sa formulati un raspuns, etc.....

Asta presupune un proces nu? Stiti cam cat ar dura si care ar fi pasii care sa i urmez?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Va trebui sa obtineti prin intermediul instantei o hotarare judecatoreasca, prin care sa se inlocuiasca acordul pe care refuza sa vi-l acorde fostul sot.

Buna ziua! Sunt divortata de 2 ani si avem doi minori care prin comun acord unul a fost încredintat la domiciul meu si unul la domiciliul tatălui custodia fiind comuna. Intrebarea mea este cum as putea sa mi iau copilul cu mine in alta tara in care vreau sa ma stabilesc in conditiile in care tatăl nu si da acordul pentru minor! Va multumesc anticipat