avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate ionut1559

Activitate ionut1559

Buna dimineața mă scuzați daca nu am postat unde trebuie am și eu o întrebare în urma unui dosar mia venit să mă prezint la serviciul de probațiune și să prezint următoarele acte copie după actul de identitate actul de proprietate al casei adeverință de la locul de muncă și de la medic întrebarea mea este daca nu am casa pe numele meu și nu stau nici în chirie ce act ar trebui să prezint ? Am întrebat acasă dacă au actele au zis că nu mai știu de ele ... Ce pot sa fac in cazul acesta ?
Multumesc frumos de raspunsuri .. si inca ceva azi am fost cu un baiat sa isi bage actele pt inmatriculare si cum eram acolo m.am dus la permise suspendade sa vad daca imi da permisul .. si surpriza l.am primit si a zis ca nu ii apare nimic nici un dosar nimic pot circula daca am permisul nu?
Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa patesc ? Permisul era suspendat din cauza unui alt dosar autoturizm ne inmatriculat care a fost clasat .. cazierul era curat ..o sa fac inchisoare am 22 de ani si nu lucrez