avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Serviciul de probațiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Serviciul de probațiune

Buna dimineața mă scuzați daca nu am postat unde trebuie am și eu o întrebare în urma unui dosar mia venit să mă prezint la serviciul de probațiune și să prezint următoarele acte copie după actul de identitate actul de proprietate al casei adeverință de la locul de muncă și de la medic întrebarea mea este daca nu am casa pe numele meu și nu stau nici în chirie ce act ar trebui să prezint ? Am întrebat acasă dacă au actele au zis că nu mai știu de ele ... Ce pot sa fac in cazul acesta ?
Vorbiti toate aspectele astea cu consilierul dvs de probatiune, o sa va spuna el solutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute, om in varsta cu sanatate precara (nedeplasabil) niros_e niros_e buna seara .tatal meu se apropie de deces cu pasi repezi, dar nu are nici un act (buletin, certificat nastere, casatorie) .nu mai este constient sau ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc sapphy21 sapphy21 buna ziua sunt chirias la stat , si din 5 in 5 ani se face prelungire de contract. Pentru a face aceasta prelungire am nevoie de niste acte printre care ... (vezi toată discuția)