avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... viza flotant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

viza flotant

Buna ziua!

Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + prezenta obligatorie a proprietarului..........Daca proprietarul nu poate veni , ce anume trebuie sa trimita? adica ce fel de procura trebuie sa faca la notar? e de ajuns copia dupa buletin?

Va multumesc mult! si ma scuzati daca nu am postat unde trebuie

Cu respect!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 10:51, 21 Octombrie 2009
Cel mai bine este sa sunati la sectia de politie unde doriti sa faceti viza de flotant si ei va vor spune exact ce va intereseaza.
ACTELE NECESARE PENTRU STABILIREA REªEDINŢEI
(VIZÃ DE FLOTANT)
Formularul de cerere tip pentru stabilirea reşedintei - de la ghişeul serviciului;
Actul de identitate al solicitantului, care să nu fie expirat sau deteriorat - original şi copie;
Actul de identitate al proprietarului imobilului la care se solicită stabilirea vizei de
reşedinţă - original şi copie;
Actul de proprietate al găzduitorului (proprietarului) - original şi copie;
Timbru fiscal în valoare de 1 leu;

În situaţia în care solicitantul prezintă un contract de închiriere încheiat cu proprietarul, în termen de valabilitate şi înregistrat la Administraţia financiară, prezenţa proprietarului nu este obligatorie.

In situatia in care nu aveti un contract de inchiriere valabil incheiat,si proprietarul nu poate merge cu dvs. va trebuii sa mandateze pe cineva printr-o procura speciala sa se prezinte in numele sau cu dvs la politie in vederea depunerii actelor pt obtinerea vizei de flotant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca fac unui chirias mutatie ce se poate intampla? miky000 miky000 am apartamentul inchiriat. daca fac unui chirias mutatie ce se poate intampla? exista veaun aspect negativ la treaba asta? multumesc. (vezi toată discuția)
pot sa fac viza de resedinta unei persoane la proprietatea mea din alt oras fara sa imi schimb si eu domiciliul? iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Locuiesc in Tirgu-Jiu si am domiciliul stabil in acest oras, dar detin in proprietate o locuinta in Cluj-Napoca. Va rog sa-mi spuneti daca se poate ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului pentru chirie este evaziune fiscala? maiincolo maiincolo Buna ziua. Am o intrebare,de fapt mai multe intrebari legate de acelasi subiect. Neplata impozitului pentru venitul din inchirierea unui apartament este ... (vezi toată discuția)