avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte pierdute, om in varsta cu sanatate precara ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte pierdute, om in varsta cu sanatate precara (nedeplasabil)

buna seara .tatal meu se apropie de deces cu pasi repezi, dar nu are nici un act (buletin, certificat nastere, casatorie) .nu mai este constient sau deplasabil. dati-mi , va rog, o solutie sa ies din incurcatura asta. va multumesc,
dar a avut vreodata ?
oricum, intrebati la sectia de politie de care apartineti ce e de facut in acest caz si anuntati la serviciul social din cadrul primariei.
cu siguranta vor fi si alte opinii mult mai avizate.
Puteti rezolva la Serviciul de Evidenta Persoanei, veti merge acolo si veti explica situatia situatia unui functionar sau chiar Sefului Serviciului.
Exista posibilitatea sa i se faca o carte de identitate provizorie, cu motivul lipsa acte de stare civila (certificat de nastere si certificat de casatorie).

Tatal locuieste la un imobil proprietatea dumnealui sau la dumneavoastra acasa? Detaliati putin si o sa va explicam ce puteti face, pentru ca in functie de raspundeti, actele pe care trebuie sa le duceti la Evidenta Persoanei sunt diferite.
Si inca ceva: are medic de familie?
la medicul de familie nu iti trebuie un CNP valabil ? adica un act de identitate ?
Faptul ca acum nu are actele nu inseamna ca nu a avut vreodata. Banuiesc ca utilizatorul nu le gaseste - mai bine zis sper ca asta e problema, pentru ca nu e foarte complicat.
Ar putea fi deja inscris pe listele unui medic de familie - am intrebat asta pentru ca la declararea decesului la Starea Civila trebuie si certificatul medical constatator al decesului pe care il poate elibera medicul de familie daca stie de starea dumnealui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Ares-3, moderator
eu locuiesc in casa parinteasca, cu sotia si copilul . mama e decedata de 12 ani , dar nu am facut succesiunea, fiind singurul lor copil .Este inscris lla medicul de familie, cu siguranta
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
niros_e, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pierdut si buletin expirat ce se poate face daianara1988 daianara1988 Buna dimineata prietenul meu si-a pierdut certificatul de nastere si in mai anul 2011 i-a expirat buletinul ; ei bine in luna august am fost la starea civila ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acte necesare pentru schimbarea cartii de identitate ginmarstar ginmarstar De ceva timp am luat dupa strada un baiat, si am observat acum cateva zile ca i-a expirat buletinul, si vreau sa ma duc cu el sa faca altul si nu stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Ci si certificat de nastere pierdute anamariacelik anamariacelik ce acte sunt necesare pentru eliberarea duplicatului la cerificatul de nastere pierdut, precum si a cartii de identitate (ambele au fost furate) care este ... (vezi toată discuția)