avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate V.Vlad

Activitate V.Vlad

Buna ziua in data de 10.06.22 am avut un incident rutier am ieșit de pe un drum fără prioritate cu întreaga mașina pe carosabil ,un vehicul din fata sa băgat în depășire pe sensul meu de mers și ne-am lovit frontal,vinovat am fost eu așa sa constatt,a fost întocmit proces verbal cu amendă și reținerea permisului.
Întrebarea mea este următoare procesul verbal este completat greșit atât articolul cat legea ,așa mi sa.spus ,dacă fac contestație am castig de cauză pt recuperare de permis și anulare amenda ,,va multumesc
Buna ziua.o mătușa a soacrei mele nea făcut un contract de vânzare cumpărare cu habitație viagera (îngrijire până la deces SI ajutor ,toate acestea sunt respectate ,mătușa a fost dusă la un Dr de specialitate din care a dat aviz că are discernământ.la notar a declarat că am ajutato SI innainte de a face. Cv cu ajutor financiar si alimentație îngrijire .Imobilul este trecut la financiar pe numele meu toate facturile sunt plătite de mine ...fara a pastra chitanțe doveditoare.dupa 6 luni un vecin încearcă să o păcălească sa strice actul.Se poate strica actul?va mulțumesc SI aștept răspuns mai detaliat dacă se poate cu stima V.Vlad