Buna ziua!Pot solicita in instanță recalcularea pensiei alimentare minor?Tatăl lucrează în cadrul armatei și în ultimii 3ani a avut două ieșiri în Afganistan.Mentionez că el plătește lunar o pensie de 300Ron.Ce pot face pentru că acest copil sa poată beneficia de toate drepturile?
Buna ziua.Astazi am primit acasă un ordin de clare a unui dosar de care habar nu aveamCum este posibil că fostul soț sa înainteze împotriva mea o plânge de nerespectare program vizitare minor și eu să nu fiu înștiințată? Este normal?
Buna ziua,la calcularea pensiei alimentare din venitul net împărțit la 4 este lagal, ca tatăl sa-și scadă ratele de la bancă?
La un salariu de 1900RON net el plătește doar 300RON pensie in loc de 475RON...175RON fiind rata de la bancă(o refinanțare făcută pe timpul căsătoriei).
Buna ziua,
Toate veniturile sunt luate in calcul.
Intrebati la unitatea unde este angajat sau, daca nu stiti acea unitate, adresati-va MAPN si va va raspunde.
Buna ziua.As dori să știu dacă misiunile în Afganistan se iau în considerare la pensia alimentară minor.Stie cineva care ar fi salariul minim(net) pe care l ar putea avea un militar angajat de aproximativ 9-10ani (posibil cu grad de subofiter)?