avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire pensie alimentară

Buna ziua.As dori să știu dacă misiunile în Afganistan se iau în considerare la pensia alimentară minor.Stie cineva care ar fi salariul minim(net) pe care l ar putea avea un militar angajat de aproximativ 9-10ani (posibil cu grad de subofiter)?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 01:18, 9 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Toate veniturile sunt luate in calcul.
Intrebati la unitatea unde este angajat sau, daca nu stiti acea unitate, adresati-va MAPN si va va raspunde.
Mulțumesc mult pentru răspuns.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Toate veniturile sunt luate in calcul.
Intrebati la unitatea unde este angajat sau, daca nu stiti acea unitate, adresati-va MAPN si va va raspunde.

Banii primiti pentru 6 luni sunt ocazionali nu permanenti,pensia se da pe salariul fix net.Ar insemna ca daca nu mai pleaca in Afganistan el va plati pensie in continuare?Diurnele, bonurile, sporurile nu se iau in considerare.Niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Misiune în afganistan- stabilire pensie de intretinere ContSters182399 ContSters182399 Buna seara.As dori să știu dacă misiunile în Afganistan se iau în considerare la pensia alimentară minor.Stie cineva care ar fi salariul minim(net) pe ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Adinamapn Adinamapn Am o problema de aproape 13 ani cu fosta sotie a sotului meu. Periodic (cam la 6 luni) il da in judecata pentru pensia alimentara a copilului. Uneori diferenta ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara calculata cu tot cu sporuri Tommy D Tommy D Bună ziua, Am o întrebare care nu-mi dă pace de ceva vreme. Am divorțat in 2009 și de atunci plătesc o pensie alimentară raportată la venitul ... (vezi toată discuția)