avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Misiune în Afganistan- stabilire pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Misiune în Afganistan- stabilire pensie de intretinere

Buna seara.As dori să știu dacă misiunile în Afganistan se iau în considerare la pensia alimentară minor.Stie cineva care ar fi salariul minim(net) pe care l ar putea avea un militar angajat de aproximativ 9-10ani (posibil cu grad de subofiter)?

Alte discuții în legătură

Stabilire pensie alimentară M&E&S&A M&E&S&A Buna ziua.As dori să știu dacă misiunile în Afganistan se iau în considerare la pensia alimentară minor.Stie cineva care ar fi salariul minim(net) pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Pana alina Pana alina Fostul sot e cadru militar, e in misiune in afganistan si vreau sa stiu daca e obligat plin lege sa plateasca 25%din venit pensie alimentara din banii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara AlinaMagda AlinaMagda Buna ziua. Am nevoie de un sfat: la procesul pe care l-am dechis pentru pensia alimentara, Ministerul Apararii a trimis doar informatiile despre salariul din ... (vezi toată discuția)