avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua. Am nevoie de un sfat: la procesul pe care l-am dechis pentru pensia alimentara, Ministerul Apararii a trimis doar informatiile despre salariul din Romania ale fostului sot. El in prezent se alfa in misiune in Afganistan si cred ca aveau obligatia sa trimita toate veniturile salariale.
Ce pot sa mai fac acum, ca s-a pronuntat decizia finala? Pot face un apel? Si de ce refuza ministerul sa trimita toate veniturile fostului sot?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:26, 28 Ianuarie 2016
Daca judecata a fost finalizata pe fond, aveti posibilitatea sa atacati hotararea cu apel.
Norma de hrană şi diurna nu se iau în calculul veniturilor. Cred că cei din misiuni externe au, în plus faţă de salariul din ţară, diurna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Adinamapn Adinamapn Am o problema de aproape 13 ani cu fosta sotie a sotului meu. Periodic (cam la 6 luni) il da in judecata pentru pensia alimentara a copilului. Uneori diferenta ... (vezi toată discuția)
Misiunile militare in strainatate sunt luate in calcul la pensia alimentara? Alinush11 Alinush11 Buna ziua. Misiunea de 6 luni in Afghanistan si banii aferenti intra in calculul pensiei de intretinere a copilului? Va multumesc (vezi toată discuția)
Stabilire pensie alimentară M&E&S&A M&E&S&A Buna ziua.As dori să știu dacă misiunile în Afganistan se iau în considerare la pensia alimentară minor.Stie cineva care ar fi salariul minim(net) pe ... (vezi toată discuția)