avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Fostul sot e cadru militar, e in misiune in afganistan si vreau sa stiu daca e obligat plin lege sa plateasca 25%din venit pensie alimentara din banii castigati in misiune in afara de salariul din tara.
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Pana alina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:31, 14 Ianuarie 2020
Banii primiți în misiune se numesc soldă. Obligația de întreținere se raportează la salariul lunar net.
Solda este considerată venit cu destinație specială.

Puteți întreba un executor judecătoresc, însă solda se consideră venit cu destinație specială, care nu poate fi urmărit pentru diverse datorii.
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Adinamapn Adinamapn Am o problema de aproape 13 ani cu fosta sotie a sotului meu. Periodic (cam la 6 luni) il da in judecata pentru pensia alimentara a copilului. Uneori diferenta ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pentru cadrele militare alliende alliende Buna ziua, Fostul meu sot este cadru militar. De curand am facut o cerere de recalculare a pensiei alimentare-dupa 3 ani de la divort. Fostul a refuzat cota ... (vezi toată discuția)
Misiunile militare in strainatate sunt luate in calcul la pensia alimentara? Alinush11 Alinush11 Buna ziua. Misiunea de 6 luni in Afghanistan si banii aferenti intra in calculul pensiei de intretinere a copilului? Va multumesc (vezi toată discuția)