Buna ziua.Astazi am primit acasă un ordin de clare a unui dosar de care habar nu aveamCum este posibil că fostul soț sa înainteze împotriva mea o plânge de nerespectare program vizitare minor și eu să nu fiu înștiințată? Este normal?
Buna ziua! Ordinul de clasare despre care vorbiti este de fapt o Ordonanta de clasare. In situatia in care se promoveaza o plangere penala nu este neaparat sa si luati la cunostinta de aceasta si nu este obligatoriu sa fiti audiata daca in urma analizarii actelor de la dosar nu rezulta ca Dvs. ati savarsit vreo fapta de natura penala sau nu sunt probe care sa sustina plangerea intentata de fostul Dvs. sot ori fapta reclamata sa nu existe in realitate, ca fapta penala. Asadar, se practica si aceasta situatie fara sa stiti de existenta unei plangeri penale promovate si sa vi se comunice solutia de clasare, insa doar in cazul in care se dau solutii de clasare, iar nu si solutii de trimitere in judecata, caz in care este necesar sa fiti audiata. O dupa-masa frumoasa!
Nu cunosc datele problemei in amanunt, doar cele expuse de catre Dvs., iar ca sa ma pronunt cu exactitate in cunostinta de cauza si nu doar cu presupusul, este nevoie sa lecturez ordonanta.