avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de clasare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de clasare

Buna ziua.Astazi am primit acasă un ordin de clare a unui dosar de care habar nu aveamCum este posibil că fostul soț sa înainteze împotriva mea o plânge de nerespectare program vizitare minor și eu să nu fiu înștiințată? Este normal?
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 17:45, 10 Iulie 2018
Buna ziua! Ordinul de clasare despre care vorbiti este de fapt o Ordonanta de clasare. In situatia in care se promoveaza o plangere penala nu este neaparat sa si luati la cunostinta de aceasta si nu este obligatoriu sa fiti audiata daca in urma analizarii actelor de la dosar nu rezulta ca Dvs. ati savarsit vreo fapta de natura penala sau nu sunt probe care sa sustina plangerea intentata de fostul Dvs. sot ori fapta reclamata sa nu existe in realitate, ca fapta penala. Asadar, se practica si aceasta situatie fara sa stiti de existenta unei plangeri penale promovate si sa vi se comunice solutia de clasare, insa doar in cazul in care se dau solutii de clasare, iar nu si solutii de trimitere in judecata, caz in care este necesar sa fiti audiata. O dupa-masa frumoasa!
Deci sa înțeleg că în final dosarul a fost clasat deoarece el nu a avut dovezi?!
Deci sa înțeleg că în final dosarul a fost clasat deoarece el nu a avut dovezi?!
Nu cunosc datele problemei in amanunt, doar cele expuse de catre Dvs., iar ca sa ma pronunt cu exactitate in cunostinta de cauza si nu doar cu presupusul, este nevoie sa lecturez ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonante emise de org judiciar cercetare penala mary6 mary6 Buna ziua.Daca o plangere penala pt infractiunile de furt,amenintare,abuz de incredere,a fost respinsa de parchet de doua ori prin ordonanta in temeiul art ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la aparare FRD FRD In cazul in care am sesizat parchetul cu o plingere penala pentru fals in inscrisuri oficiale iar acestia nu m-au chemat ca parte vatamata sa mai imi i-a inca ... (vezi toată discuția)
Sfat cale de atac in materie penala . ionica123 ionica123 Buna ziua , si multumesc in primul rand fondatorilor acestui site pentru creearea lui ,cat si celor care prin sfaturile si opiniile lor ajuta la rezolvarea ... (vezi toată discuția)