avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate Viovio12

Activitate Viovio12

Discuție Chirie
Buna ziua! Ma numesc viorel si ma confrunt cu o problema. 
Am locuit in chirie la un domn din august 2017 pana la sfarsitul lui decembrie 2017. Domnul m-a tot amagit ca facem contract si bineinteles ca nu a facut...si putin dupa sarbatori,a venit si mi-a spus ca de luna urmatoare imi mareste chria! Mentionez ca aveam doar 4 luni de cand stateam acolo...toate datoriile platite la timp..fara probleme.
Dupa ce mi-a zis ca imi mareste chiria,mi-a promis din nou ca face contract dar pe suma cea marita..nicidecum pe cea pe care am luat apartamentul in chirie in urma cu cateva luni. Nu am fost de acord cu marirea asa peste noapte si mi-a zis sa plec ca e apartamentul lui si el face pretul. Nu a tinut cont ca e iarna afara si nu aveam unde sa merg cu copil de 6 luni dupa mine. 
Am plecat...nu am mai suportat stresul de acolo...dar acum,incepand din luna martie, ma tot amenita ca a ramas o regie pe decembrie neplatita ...ce-mi poate face?...nu avem nici un fel de contract la indemana...desi eu i-am platit un avans iar el nu recunoaste.va multumeac si astept un raspuns va rog
Buna ziua! Ma numesc viorel si ma confrunt cu o problema.
Am locuit in chirie la un domn din august 2017 pana la sfarsitul lui decembrie 2017. Domnul m-a tot amagit ca facem contract si bineinteles ca nu a facut...si putin dupa sarbatori,a venit si mi-a spus ca de luna urmatoare imi mareste chria! Mentionez ca aveam doar 4 luni de cand stateam acolo...toate datoriile platite la timp..fara probleme.
Dupa ce mi-a zis ca imi mareste chiria,mi-a promis din nou ca face contract dar pe suma cea marita..nicidecum pe cea pe care am luat apartamentul in chirie in urma cu cateva luni. Nu am fost de acord cu marirea asa peste noapte si mi-a zis sa plec ca e apartamentul lui si el face pretul. Nu a tinut cont ca e iarna afara si nu aveam unde sa merg cu copil de 6 luni dupa mine.
Am plecat...nu am mai suportat stresul de acolo...dar acum,incepand din luna martie, ma tot amenita ca a ramas o regie pe decembrie neplatita ...ce-mi poate face...nu avem nici un fel de contract la indemana...desi eu i-am platit un avans iar el nu recunoaste.va multumeac si astept un raspuns va rog