avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie

Buna ziua! Ma numesc viorel si ma confrunt cu o problema. 
Am locuit in chirie la un domn din august 2017 pana la sfarsitul lui decembrie 2017. Domnul m-a tot amagit ca facem contract si bineinteles ca nu a facut...si putin dupa sarbatori,a venit si mi-a spus ca de luna urmatoare imi mareste chria! Mentionez ca aveam doar 4 luni de cand stateam acolo...toate datoriile platite la timp..fara probleme.
Dupa ce mi-a zis ca imi mareste chiria,mi-a promis din nou ca face contract dar pe suma cea marita..nicidecum pe cea pe care am luat apartamentul in chirie in urma cu cateva luni. Nu am fost de acord cu marirea asa peste noapte si mi-a zis sa plec ca e apartamentul lui si el face pretul. Nu a tinut cont ca e iarna afara si nu aveam unde sa merg cu copil de 6 luni dupa mine. 
Am plecat...nu am mai suportat stresul de acolo...dar acum,incepand din luna martie, ma tot amenita ca a ramas o regie pe decembrie neplatita ...ce-mi poate face?...nu avem nici un fel de contract la indemana...desi eu i-am platit un avans iar el nu recunoaste.va multumeac si astept un raspuns va rog
Cel mai recent răspuns: mircea256 , utilizator 12:18, 6 Martie 2018
Mergeti la ANAF si faceti o mica sesizare. O sa-i cam piara heful de a mai cere ceva dupa amenda primita pentru nedeclararea chiriei. In afara de asta...stati linistita si nu-l mai bagati in seama. Eventual instalati pe telefon o aplicatie de blocare apeluri si cam gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriași fără contract dați afară de proprietar. ce pot face ca să-și recupereze lucrurile din apartament? Tarmac florentina Tarmac florentina Am fost mintita de proprietara la care stau timp de 6 luni de zile ca o sa mi faca contract....primele 3 luni a venit cu pretextul ca nu poate sa mi faca ... (vezi toată discuția)
Evacuare Anonim122 Anonim122 Buna seara, acum un an am inchiriat un apartament. Proprietara imobilului nu a vrut sa facem acte la ANAF decat daca noi plateam. Am mers cu dumneaei la ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nedeclarat, chirias neplatitor adinamiti adinamiti Chirias rau platnic, nu a platit nici chirie, nici cheltuielile de intretinere. Contractul nu a fost declarat la fisc. Se pot plati impozitele ... (vezi toată discuția)