avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de inchiriere nedeclarat, chirias neplatitor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de inchiriere nedeclarat, chirias neplatitor

Chirias rau platnic, nu a platit nici chirie, nici cheltuielile de intretinere.
Contractul nu a fost declarat la fisc. Se pot plati impozitele retrovrizoriu?
Problema e ca eu am incasat doar chiria pe o luna, apoi chiriasul a profitat de legea care nu permite sa ii scoti afara intre 1 decembrie si 1 martie.
Pot sa il dau in judecata cu un contract nedeclarat pentru plata cheltuielilor de intretinere? Dar pentru a chiriei?
Chiriasul a schimbat si yala, eu neprimind nici o cheie. Momentan, a parasit locuinta. I-am trimis o notificare de reziliere prin posta cu confirmare, pe care nu a ridicat-o. O copie ii pusesem si pe usa, pe care a zis ca a vazut-o.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
adinamiti, utilizator
Cel mai recent răspuns: adinamiti , utilizator 14:37, 30 Martie 2015
Daca nu ati declarat contractul de inchiriere la fisc nu veti mai putea recupera niciun ban de la chirias deoarece nu aveti baza legala. In plus puteti fi amendat de fisc pentru evaziune fiscala pentru nedeclararea contractului de inchiriere.
Daca am primit chiria pe o singura luna, cum sa platesc impozit pe chirie neincasata?
Persoana careia i-am inchiriat e recidiva, conteaza ca proba in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirieri - chiriasul are restante la plata chiriei si la plata utilitatilor juna juna Am inchiriat un ap cu contract si chiriasii nu au mai platit chiria si au mari restante la lumina si intretinere. Unul a plecat si m-a anuntat si al doilea ca ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic costi1967 costi1967 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am un chirias rau platnic, a intarziat cu chiria 15 zile, in contractul de inchiriere scrie ca daca nu isi plateste ... (vezi toată discuția)
Chirii mihaelasoltinschi mihaelasoltinschi As dori sa inchiriez un apartament pe termen mai lung, si nu stiu ce modalitate sa folosesc privind documentele, plata chiriei, garantia. (va rog dati detalii ... (vezi toată discuția)