avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate Lili_cinam

Activitate Lili_cinam

Am copii după toate documentele obtinute de la Anaf. Acasa nu am primit nimic. De toata situația am aflat din mail-urile de la banci. Documentele emise de catre Anaf catre banci arată ca debitul este stins, nu ca au facut o greseala când au emis decizie de impunere cu data din 2014 si trimisă spre executare catre banci in 2018. Multumesc Am uitat sa mentionez ca nu am avut niciodată nici o legătură cu Casa de sanatate Ilfov. Întotdeauna am fost asigurată la Casmb. O seara placuta
Casa de sanatate ilfov mi-a pus P oprire pe conturi in suma de 18000 lei , pentru o vânzare de imobil din 2009 . Intr-un final după ce dovedesc ca eram salariat in 2009 si nu trebuia sa plătesc suma respectivă obțin o hartie de anulare a datorie pe care o duc la Anaf. Anaf îmi eliberează hartiile pe ridicarea popririlor. Băncile îmi ridica propriile dar cu toate astea îmi retrag din conturi sume pentru instituirea popririlor (Alpha Bank30 lei si Ing 55 lei). Surpriză este ca acum figurez si in Biroul de credit. Cum pot rezolva aceasta situație si cui ma pot adresa. Totul s-a intamplat acum o saptamana. Multumesc.
Buna ziua. Mi s-a pus P oprire pe conturi de catre casa de sanatate Ilfov prin intermediul Anaf pentru o vânzare de imobil din 2009.