avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... P oprire pe conturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

P oprire pe conturi

Casa de sanatate ilfov mi-a pus P oprire pe conturi in suma de 18000 lei , pentru o vânzare de imobil din 2009 . Intr-un final după ce dovedesc ca eram salariat in 2009 si nu trebuia sa plătesc suma respectivă obțin o hartie de anulare a datorie pe care o duc la Anaf. Anaf îmi eliberează hartiile pe ridicarea popririlor. Băncile îmi ridica propriile dar cu toate astea îmi retrag din conturi sume pentru instituirea popririlor (Alpha Bank30 lei si Ing 55 lei). Surpriză este ca acum figurez si in Biroul de credit. Cum pot rezolva aceasta situație si cui ma pot adresa. Totul s-a intamplat acum o saptamana. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Poprire incurcata de la anaf stefanpantea1968 stefanpantea1968 anaf-ul mi-a poprit toate conturile (pentru neplata Intreprindere individuala) dar a instituit poprirea si pe salar la societatea la care lucrez angajat . Am ... (vezi toată discuția)
Taxe bancare ca urmare a unei solicitari de blocare conturi, venita de la anaf CristiBorcea CristiBorcea 1. ANAF emite ordonanta de oprire catre alta banca pe contul unei firme ca urmare a unor restante la taxe catre stat. 2. Dupa emiterea ordonantei, firma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări ... dresdros12 dresdros12 Bună ziua! Am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări am găsit aceasta platformă, unde sper ca voi găsi răspunsuri la intrebarile mele. La data ... (vezi toată discuția)