avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... POprire conturi de anaf fara temei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

POprire conturi de anaf fara temei

Buna ziua. Mi s-a pus P oprire pe conturi de catre casa de sanatate Ilfov prin intermediul Anaf pentru o vânzare de imobil din 2009.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:08, 7 Martie 2018
Buna seara,
Mergeti la sediul emitentului acelui titlu executoriu , solicitati o copie a tuturor actelor de executare iar daca situatia este asa cum spuneti, aveti posibilitatea de a formula contestatie la executare.
Am copii după toate documentele obtinute de la Anaf. Acasa nu am primit nimic. De toata situația am aflat din mail-urile de la banci. Documentele emise de catre Anaf catre banci arată ca debitul este stins, nu ca au facut o greseala când au emis decizie de impunere cu data din 2014 si trimisă spre executare catre banci in 2018. Multumesc Am uitat sa mentionez ca nu am avut niciodată nici o legătură cu Casa de sanatate Ilfov. Întotdeauna am fost asigurată la Casmb. O seara placuta
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Lili_cinam, utilizator
In cazul asta depuneti contestatie la executare asa cum s-a precizat mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont impusa de directia taxe si impozite nbrailescu nbrailescu Buna seara. Am primit de curand mesaje pe telefon ca am o poprire pe mai multe conturi deschise la diverse banci, pentru suma de 271 ron, impuse de Dir. Taxe ... (vezi toată discuția)
P oprire pe conturi Lili_cinam Lili_cinam Casa de sanatate ilfov mi-a pus P oprire pe conturi in suma de 18000 lei , pentru o vânzare de imobil din 2009 . Intr-un final după ce dovedesc ca eram ... (vezi toată discuția)
Somatie + titlu executoriu pe contributii cas si cass platite la zi geoalbi geoalbi In primul rand scuze pentru lungime, povestea e lunga si treneaza deja de 7 ani, se refera la contributiile la CAS si CASS pentru un PFA. A inceput in 2010 cu ... (vezi toată discuția)