Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, mai este obligatorie existenta dulapului ignifug pentru pastrarea documentelor de personal?
Daca da, imi puteti spune unde sa caut legea?
Doar in situatia din acest moment, se poate emite o decizie la nivel de companie prin care sa se precizeze ca pe o perioada data, cu posibilitatea de prelungire, se va lucra de acasa sau este obligatoriu act aditional?
Buna ziua! Daca sediul social si punctul de lucru se afla in judete diferite, unde este corect sa se depuna informarea privind locurile de munca vacante, respectiv ocuparea acestora?
Noua locatie nu apartine societatii cu care are contract angajatul, va avea aceleasi atributii din fisa postului, sarcinile vor fi exercitate in interesul angajatorului.
Buna ziua! Am un angajat pe care trebuie sa-l trimit sa lucreze intr-o locatie diferita de sediul firmei, locatie care nu apartine firmei. Am acodul scris al salariatului. Este suficient acest acord sau trebuie facut un act aditional la contract? Se considera delegare sau detasare?
Ar fi mai simplu sa folosesc de clauza de mobilitate din contract, prestarea activitatii in aceasta noua locatie este pe perioada nedeterminata.