avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am un angajat care si-a dat demisia cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am un angajat care si-a dat demisia cu articolul 55, ...

Buna ziua,

Am un angajat care si-a dat demisia cu articolul 55, lit.b. Cu o zi inainte de incetare mi-a adus concediu medical.

Concediul medical anula demisia?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 2 Septembrie 2021
Demisia nu este prevazuta la art.55 lit.b C.mun. ... este vorba despre incetarea c.i.m. cu acordul partilor.

Pe cerere ce data a incetarii a fost mentionata si ce a scris angajatorul ca rezolutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim girbeaelena girbeaelena Este posibil ca CIM - ul sa fii incetat cu data de 29.11. 2013 in conditiile in care mi-am dat demisia cu acordul partilor conf. art. 55 lit. B in data de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere co cu cm si a cerere de incetare cu 55 b sadaka sadaka Cum se procedeaza in cazul in care un salariat are cerere de incetare cu 55 lit. b) si vine cu un concediu medical care depaseste data incetarii, se inceteaza ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de muncă Valentina Emanuela Valentina Emanuela Bună! Cum trebuie să procedez la schimbarea locului de muncă,eu fiind în concediu maternal,să primesc stimulentul şi să fiu angajată la noul loc cu 60 ... (vezi toată discuția)