Buna ziua! Am un angajat pe care trebuie sa-l trimit sa lucreze intr-o locatie diferita de sediul firmei, locatie care nu apartine firmei. Am acodul scris al salariatului. Este suficient acest acord sau trebuie facut un act aditional la contract? Se considera delegare sau detasare?
Ar fi mai simplu sa folosesc de clauza de mobilitate din contract, prestarea activitatii in aceasta noua locatie este pe perioada nedeterminata.
Noua locatie nu apartine societatii cu care are contract angajatul, va avea aceleasi atributii din fisa postului, sarcinile vor fi exercitate in interesul angajatorului.
Daca prestarea activitatii in aceasta noua locatie este pe perioada nedeterminata, atunci schimbati prin act aditional locul muncii.
Potrivit art. 44 din Codul muncii, delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului.
Relocare loc de munca
tbia
Buna ziua
Sucursala unde am lucrat eu a fost desfiintata in timp ce eu eram in CIC. In mai eu va trebui sa-mi reincep activitatea, intebarea mea este cat de ... (vezi toată discuția)