avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate Flavioo

Activitate Flavioo

Răspuns la discuția Alocatie copii
Am facut cerere..dar nu mi s-a spus de declaratie pe propria raspundere..ci doar ca eu trebuie sa aduc dovada ca nu am luat alocatie acolo ceea ce nu pot obtine fiind in romania
Discuție Alocatie copii
Buna ziua!eu si sotia mea am muncit in anglia pana in iulie 2018 si ne-am trezit ca statul roman ne-a oprit alocatia copilului din decembrie 2017 pe motiv ca statul englez a cerut detalii despre noi referitor la copil.acum ei ma pun sa dovedesc ca nu am luat alocatie acolo ca sa imi dea banii inapoi ceea ce mi se pare absurd din moment ce ei coopereaza cu statul englez de ce nu cer ei detalii.iar conditia ca alocatia sa imi fie reluata e ca unul din noi sa munceasca in romania si v-a fi reluata de la data angajarii(nu stiam ca e o conditie sa muncesti ca sa primeasca copilul alocatie in tara ta).as dori sa stiu daca e legal ce se intampla.va multumesc
Răspuns la discuția Credit in uk
Inca nu e cazul..sunt la zi cu ratele dar am de gand sa ma intorc in tara si vreau sa stiu ce se intampla daca nu le mai platesc..ca nu mai am de gand sa ma intorc.multumesc!

CABINET DE AVOCAT BARBULESCU ION-SEBASTIAN a scris:

este o chestiune ce a ridicat controversa in randul practicilor in materia executarii silite internationale. Pentru un raspuns concret trebuie sa cunoasteti daca exista o executare silita inceputa impotriva dumneavoastra in UK inainte de brexit sau dupa brexit.
Caci functie de aceasta situatiile pot fi diferite.
Actualmente se intarzie cu acordul de ratificare a unei conventii pe care sa fie agreata atat de UE cat si de UK.
Cata vreme nu ati primit nimic la dresa de domiciliu, in sensul executarii silite a unei creante nu este motiv de ingrijorare.

Răspuns la discuția Credit in uk
Pai si se poate aplica pe teritoriul romaniei acest lucru?

CABINET DE AVOCAT BARBULESCU ION-SEBASTIAN a scris:

puteti fi executat silit potrivit legii tarii in care ati contractat

Discuție Credit in uk
Ce se poate intampla daca ai rate de platit in Anglia,abonamente la telefoane si te intorci in tara?