avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate Mira123

Activitate Mira123

Buna ziuă, am nevoie de un raspuns la urmatoarea problemă. Eu am un prieten care în urmă cu 6 ani, a furat ceva, dar l-a dat înapoi proprietarilor, totuși ei l-au dat in judecată, iar dupa 5 ani de proces a primit o pedeapsă de 8 luni cu executare. El a ieșit de aproape un an, problema este ca in luna martie 2019 a avut loc un jaf (unde el nu a participat), însă dupa o luna de cercetări poliția nu a gasit vinovatul si l-a "băgat" pe el la înaintare, o sa faca un test poligraf si se va vedea ca este nevinovat. Dupa ce se întâmplă asta, poate sa de-a politia in judecată? Si care sunt procedurile??
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Nu stiu de ce, dar mie in fiecare zi de 11 din fiecare luna, imi intrau banii pe cont, dar luna asta nu au intrat nici pana la aceasta ora, am sunat la banca, dar nu au zis nimic concret. Eu la școală nu am fost de aproape 2 luni (diferite motive), si de aceea m-am gandit ca poate mi-au taiat-o.
Am indemnizație creștere copil de 10 luni, (cand am nascut eram eleva in clasa a 11-a ,iar acum sunt a 12-a) întrebarea mea este, daca nu mai merg la școală o sa îmi taie indemnizația?