avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Am indemnizație creștere copil de 10 luni, (cand am nascut eram eleva in clasa a 11-a ,iar acum sunt a 12-a) întrebarea mea este, daca nu mai merg la școală o sa îmi taie indemnizația?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 12 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vi se taie indemnizatia daca nu mai mergeti la scoala ....
Nu stiu de ce, dar mie in fiecare zi de 11 din fiecare luna, imi intrau banii pe cont, dar luna asta nu au intrat nici pana la aceasta ora, am sunat la banca, dar nu au zis nimic concret. Eu la școală nu am fost de aproape 2 luni (diferite motive), si de aceea m-am gandit ca poate mi-au taiat-o.
Mergeti/sunati la AJPIS si intrebati ce s-a intamplat cu indemnizatia de nu ati primit-o..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare indemnizatie de crestere pentru al doilea copil misumold misumold Buna ziua. in luna noiembrie 2013 primul meu copil a implinit doi ani. In ianuarie 2013 am nascut al doilea copil. Am fost in concediul de crestere pentru ... (vezi toată discuția)
Furt de telefon criscristina_66 criscristina_66 Sunt in clasa a 9a la liceu. Joi de dimineata am intarziat la scoala si nu am mai putut intra. Am stat cu un coleg de clasa X afara din scoala. Dupa ce s-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama eleva ancamargareta ancamargareta O mama minora, in varsta de 16 ani, eleva in clasa a X-a la un liceu teoretic (frecventeaza fara intrerupere cursurile de zi ale invatamantului ... (vezi toată discuția)