avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate AL.Moasa

Activitate AL.Moasa

Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Da eu sunt parata si vreau sa actionez pentru recuperarea cheltuielilor de judecata, de aceea era important sa stiu daca hotararea va ajunge la adresa mea sau trebuie sa o ridic de la tribunal.
Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Multumesc pentru raspuns.

Problema este ca dl. avocat este prea ocupat sa imi raspunda la aceste intrebari, iar eu nu am pregatire in acest domeniu ca sa stiu aceste detalii pe care dvs le-ati mentionat mai sus. Este foarte important pentru mine sa stiu care este perioada in care pot sa mai actionez in acest proces. Ca urmare am apelat la dvs pentru lamuriri.
Buna ziua,

Doresc sa stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns. In luna aprilie am castigat un proces civil. Pe site-ul judecatoriei, la dosar, apare mentiunea :

Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge acţiunea civilă formulată de reclamantul ............. în contradictoriu cu pârâta ..................... Obligă reclamantul să plătească pârâtei suma de ............... lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria .................. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 11.04.2018.
Document: Hotarâre *********/2018 11.04.2018

Nici pana astazi nu am intrat in posesia hotararii si doresc sa stiu ce este de facut? trebuie sa merg din nou la tribunal pentru a solicita hotararea?
Cu avocatul nu mai pot sa iau legatura desi am incercat de nenumarate ori.

Multumesc anticipat.
Mulțumesc pentru răspuns și timpul acordat.

CABINET DE AVOCAT BARBULESCU ION-SEBASTIAN a scris:

Ambrii parinti trebuie sa completeze cererea acord ( din metodologia de inscriere aprobata de inspectorat) prin care isi exprima dorinta ca minorul sa mearga la acea unitate de invatamant.
Daca exista neintelegeri atunci aceasta situatie se poate rezolva pe cale amiabila daca nu pe calea instantei de judecata pe cale de ordonanta.

Nu sunt de acord deoarece copilul s-a obisnuit cu acest colectiv, are foarte multi prieteni de care este atasat. Imi cunosc copilul si are nevoie de mult timp pentru a se adapta la noi schimbari. Aceeasi problema am avut-o in momentul in care s-a despartit de colegii de la gradinita.
Buna ziua,

Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o problema cu care ma confrunt in ultima perioada. Eu si fostul meu sot am divortat acum 6 ani, in urma casatoriei a rezultat minorul, acum in varsta de 10 ani. In urma divortului s-a stabilit custodia comuna,cu domiciliul copilului la subsemnata. In momentul de fata copilul este inscris la o scoala Generala pe care frecventeaza inca din clasa 0. La momentul inscrierii acestuia tatal copilului a efectuat toate procedurile de inscriere fara a mai fi nevoie si de acordul meu. Acum, tatal copilului imi solicita schimbarea scolii la care este inscris copilul in detrimentul unui Colegiu National. Avand in vedere ca nu sunt de acord cu aceasta schimbare, cum trebuie sa procedez pentru a putea avea un control asupra acestei situatii. Este posibil ca si in aceast caz ,tatal, sa poata face aceste schimbari fara a mai fi nevoie de acordul meu.

Astept cu interes raspunsul dvs.

Multumesc.