avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Activitate mitubisi75

Activitate mitubisi75

Buna ziua! Dacă lucrez norma întreagă lunară și în plus mai lucrez și 12 ore într-o zi de sâmbătă, câte ore libere trebuie să primesc în mod legal? mulțumesc
Lucrez 16 ore după care două zile libere apoi iar 16 ore și tot așa.

Cornel Vasile a scris:

Ce program aveti , ca nu se prea intelege?

Lucrez in ture. Am lucrat vineri 16 ore și am primit libere sâmbătă și duminică. Luni am intrat din nou la tură. Vreau sa știu dacă e corect sau am dreptul la alte zile libere plătite în timpul săptămânii. Mulțumesc.
Discuție norma de lucru
Care este norma de lucru zilnica pt. un muncitor maturator la salubritate si ce legislatie o defineste?
Sunt direct interesat de modalitatea de reabilitare a acoperisului de bloc si as dori sa stiu cum sa actionez intrucat Asociatia de Proprietari nu doreste sa imi dea concursul, sfatuindu-ma sa fac lucrarea din fonduri proprii fiind direct beneficiar.
Cine este Angajatorul actual al cadrelor didactice conform Legislatiei in vigoare Inspectoratele Scolare Judetene, primariile sau scolile(centrele scolare) si cum poate dovedi un cadru didactic calitatea de angajat excluzind adeverinta de salariat. Doresc sa cunosc aceste lucruri deoarece scoala unde lucrez si Consiliul Local si-au declinat calitatea de Angajator.Va multumesc anticipat.
Discuție timp liber
la 16 ore lucrate la tura care este timpul de odihna legal?