avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez in ture. Am lucrat vineri 16 ore și am primit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez in ture. Am lucrat vineri 16 ore și am primit libere ...

Lucrez in ture. Am lucrat vineri 16 ore și am primit libere sâmbătă și duminică. Luni am intrat din nou la tură. Vreau sa știu dacă e corect sau am dreptul la alte zile libere plătite în timpul săptămânii. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mitubisi75 , utilizator 11:20, 5 Februarie 2023
Ce program aveti , ca nu se prea intelege?
Lucrez 16 ore după care două zile libere apoi iar 16 ore și tot așa.

Cornel Vasile a scris:

Ce program aveti , ca nu se prea intelege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Turele de noapte gheorghe28 gheorghe28 Buna ziua. Este legal sa lucrezi 7 ture de noapte, de sâmbătă până vineri, fara liber? Dupa aceste ture de noapte se dau 4 zile libere, adica ... (vezi toată discuția)
Nelamurire luca ioan luca ioan Buna ziua Lucrez intr-o unitate cu regim special( statut special). La inceputul anului directorul unitatii este obligat potrivit legii( art45 si .46 din ... (vezi toată discuția)