Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Mi am reinceput activitatea la serviciu dupa CIC, sunt in perioada stimulentului de insertie pt c m am reintosr mai devreme de 60 zile inainte de 2 ani ai bebe. Daca intru in co medical, voi mai incasa stimulentul? Aud in stanga si in dreapta ca nu....vreau sa fiu pregatita vav de angajator daca imi va face probleme.
Multumesc.
Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Mi am reinceput activitatea la serviciu dupa CIC, sunt in perioada stimulentului de insertie pt c m am reintosr mai devreme de 60 zile inainte de 2 ani ai bebe. Daca intru in co medical, voi mai incasa stimulentul? Aud in stanga si in dreapta ca nu....vreau sa fiu pregatita vav de angajator daca imi va face probleme.
Multumesc.
Luni iau legatura cu executorul, i.am trim.mail si voi cauta si un avocat....nu am inca si nu am avut nevoie...habar n am ce presupune si de unde ,cum.....e un haos in capul meu.....
Oare daca imi voi lua angajament de plata esalonata, va fi ok?
Cum scrisoarea abia a intrat in.posesia.mea..nefiind o recoamndata.sau.cu confirmare.......termenul ar fi depasit...dupa stampila.postei.....asadar luni treb sa.iau legatura numaidecat, asa i?????
Nu.ma feresc sa raspund la intrebari...doar ca s fff dezorientata. Scris a fost trim de catre un birou de executor judecătoresc. Acum nu.am alte detalii.....in.mom asta......familia mea nu stie de aceasta scrisoare...de aici raspunsurile intarziate...
Asadar....ce pot face?
Buna ziua, tocmai ce am.primit prin posta o scrisoare prin care sunt somata sa plătesc datoria neplatita de f multi ani banca , in.caz contrar imi va fi.executata casa in care locuiesc acum, obtinuta prin.donatie de la parintii mei, cu clauza ca nu intru in.proprietate decat dupa moartea ambilor parinti.
Stiam de datorie....dar prostia si a zis cuvantul. Suma mentionata este de 12500 ron. Ce pot face in situatia asta,acum, rapid???