avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT DE INSERTIE SI CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT DE INSERTIE SI CONCEDIU MEDICAL

Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Mi am reinceput activitatea la serviciu dupa CIC, sunt in perioada stimulentului de insertie pt c m am reintosr mai devreme de 60 zile inainte de 2 ani ai bebe. Daca intru in co medical, voi mai incasa stimulentul? Aud in stanga si in dreapta ca nu....vreau sa fiu pregatita vav de angajator daca imi va face probleme.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical pe perioada stimulentului Sofylici Sofylici Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Mi am reinceput activitatea la serviciu dupa CIC, sunt in perioada stimulentului de insertie pt c m am ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil, stimulent de insertie pentru tata - noua lege ConstantinLiviu ConstantinLiviu Buna ziua, Am o intrebare , va rog, daca se poate sa ma ajutati. Momentan , sotia este in crestere copil 2 ani pana la data de 12 august 2017 cu cel ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la stimulentul de inserție? monica_14 monica_14 Buna ziua! Am nevoie de ajutor . Sunt in CIC (concediu de maternitate) de aproape 11 luni (am intrat in CIC pe data de 24.02.2017). Deci bebe mea mai are ... (vezi toată discuția)