avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executar silită imobil pt neplata credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Executar silită imobil pt neplata credit bancar

Buna ziua, tocmai ce am.primit prin posta o scrisoare prin care sunt somata sa plătesc datoria neplatita de f multi ani banca , in.caz contrar imi va fi.executata casa in care locuiesc acum, obtinuta prin.donatie de la parintii mei, cu clauza ca nu intru in.proprietate decat dupa moartea ambilor parinti.
Stiam de datorie....dar prostia si a zis cuvantul. Suma mentionata este de 12500 ron. Ce pot face in situatia asta,acum, rapid???
Cel mai recent răspuns: Sofylici , utilizator 14:06, 11 Martie 2018
Scrisoare prin posta, primita de la cine?
Prin.posta romana. Nu recomandata...nu nimic....

trandafir2 a scris:

Scrisoare prin posta, primita de la cine?

E important aspectul asta??? Ce pot face???
Va rog, imi este de ajutor orice sfat...
Nu va poate ajuta nimeni daca nu raspundeti la intrebari, trebuie clarificate aspecte, primul fiind cine a trimis scrisoarea.
Nu.ma feresc sa raspund la intrebari...doar ca s fff dezorientata. Scris a fost trim de catre un birou de executor judecătoresc. Acum nu.am alte detalii.....in.mom asta......familia mea nu stie de aceasta scrisoare...de aici raspunsurile intarziate...
Asadar....ce pot face?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare silita de 70% din suma executata. cum e posibil,la 1000 de lei sa platesc 700 cheltuieli? barbucel barbucel Mi se cere sa achit , de catre executorul judecatoresc, la o suma de 1000 de lei datorata, inca 700 cheltuieli de executare, in conditiile in care nu a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa executor judecatoresc mauricio mauricio Buna ziua! Divortul s-a pronuntat anul trecut in februarie, au urmat apelul si apelul la apel, ultima hotarare irrevocabila fiind data in aprilie anul ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)