avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate Gestionar

Activitate Gestionar

Buna ziua@Cum ma sfatuiti sa procedez in urmatorul caz!Am participat in 22 feb2918 la concurs post secretar com Marsani.Dolj ,concurs sustinut de ANFP Bucuresti.Am ramas 2 candidati in urma selectiei dosarelor.La proba scrisa din 22 02 am fost declarati admisi amandoi!Eu cu 74.55 puncte,celalalt cu 70 puncte.La proba interviu din 28.02 eu am obtinut73.80 puncte fiind declarat adims si celalalt a obtinut 59 puncte fiind declarat respins!La aproximativ 5 zile de la afisare am aflat intamplator de pe pagina ANFP-ului ca acest concurs e suspendat si se reia conform legii.Mentionez ca nu am fost instiintat oficial depre cele de mai sus!Pe pagina lor apare motiv de suspendare o coroborare a 2 art de lege care se refera la nerespectarea de catre secretarul de concurs a unor sarcini!(banuiesc ca e vorba de neafisarea notei finale prin adunarea notelor de la cele 3 probe)Va multumesc!
Buna ziua!cum procedez in cazul in care anfp suspenda un concurs pentru o functie publica de conducere dupa afisarea rezultatelor probei scrise si probei interviu?Mentionez ca am obtinut la ambele probe peste 70 de puncte fiind declarat admis la fiecare proba in parte.