avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Suspendare concurs anfp
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suspendare concurs anfp

Buna ziua!cum procedez in cazul in care anfp suspenda un concurs pentru o functie publica de conducere dupa afisarea rezultatelor probei scrise si probei interviu?Mentionez ca am obtinut la ambele probe peste 70 de puncte fiind declarat admis la fiecare proba in parte.
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
Gestionar, utilizator

Alte discuții în legătură

Anfp 05111999 05111999 suspendarea unui concurs = reluarea procedurii de la inceput? mai precis : am fost declarat admis la primele doua etape a unui concurs respectiv selectie ... (vezi toată discuția)
Suspendare concurs Gestionar Gestionar Buna ziua@Cum ma sfatuiti sa procedez in urmatorul caz!Am participat in 22 feb2918 la concurs post secretar com Marsani.Dolj ,concurs sustinut de ANFP ... (vezi toată discuția)
Rezultat final concurs functionari publici ContSters435031 ContSters435031 Buna ziua! Am sustinut primul meu examen in cadrul unei institutii publice..In urma sustinerii probei scrise am fost singura admisa, restul candidatilor fiind ... (vezi toată discuția)