avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate gantoialina@gmail.com

Activitate gantoialina@gmail.com

Răspuns la discuția Eliberare acte incetare cim
Va mulțumesc
Răspuns la discuția Eliberare acte incetare cim
Astăzi am trimis prin fax. În cat termen este obligat prin lege sa le elibereze?
Bună ziua. Cum pot intra în posesia actelor de incetare activitate de la fostul angajator? Întârzie sa mi le elibereze...menționez ca are deja demisia mea înregistrată.
Răspuns la discuția Demisie
Va mulțumesc.
Discuție Demisie
Bună ziua. Este necesara o cerere ptr ridicarea suspendării contractului individual de munca, la societatea de unde mi-am dat demisia? Eu figurând la fosta societate cu contractul suspendat, fiind în concediu de creștere copil. Din 21.03 voi incepe activitatea în alta parte. În afara de demisie, este necesara și aceasta ridicare a suspendării contractului individual de muncă ?
Răspuns la discuția Demisie și angajare
Va mulțumesc ptr ajutor.
Bună ziua. Astazi am încheiat un nou CIM cu o societate. Contractul vechi pe vechea firma este încă suspendat, fiind în concediu creștere copil. Demisia este ok sa o trimit vechii societăți în ziua când mi se activează contractul nou?
Răspuns la discuția Demisia
Exista asa numita decizie de reactivare? Și sunt nevoita sa o iau de la actualul loc de munca?
Răspuns la discuția Demisia
Va mulțumesc. Însă patronul meu nu va fi de acord cu niciuna dintre demisii. Cum sa scap de el? La propriu ..
Discuție Demisia
Bună ziua. Sunt în CCC , dacă îmi găsesc un alt loc de munca, este neapărată nevoie sa stau în preaviz la actualul loc de munca sau pot pleca cu demisia la zi și de mâine sa încep de exemplu în alta parte?