avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Bună ziua. Este necesara o cerere ptr ridicarea suspendării contractului individual de munca, la societatea de unde mi-am dat demisia? Eu figurând la fosta societate cu contractul suspendat, fiind în concediu de creștere copil. Din 21.03 voi incepe activitatea în alta parte. În afara de demisie, este necesara și aceasta ridicare a suspendării contractului individual de muncă ?
Cel mai recent răspuns: gantoialina@gmail.com , utilizator 16:03, 19 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general, se depune si cerere de incetare a suspendarii c.i.m.
Va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din cic mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Lucrez la o societate de asigurari in prezent fiind in concediu de crestere a copilului pana la sfarsitul acesteti luni. Daca doresc sa nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Crestere copil???? irinaclefter irinaclefter buna ziua. am si eu o intrebare: am o fosta salariata care este in crestere copil de 1 an si 2 luni. azi a venit sa intrerupa suspendarea contractului pentru a ... (vezi toată discuția)
Salariata care cu 06.11.2012 trebuia sa revina din cic alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea situatie: o salariata trebuia sa revina cu astazi 06.11.2012 din crestere copil si sa-si inceapa activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)