avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare acte incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare acte incetare cim

Bună ziua. Cum pot intra în posesia actelor de incetare activitate de la fostul angajator? Întârzie sa mi le elibereze...menționez ca are deja demisia mea înregistrată.
Cel mai recent răspuns: gantoialina@gmail.com , utilizator 14:26, 12 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati depus solicitare scrisa?
Astăzi am trimis prin fax. În cat termen este obligat prin lege sa le elibereze?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In termen de 15 zile lucrătoare de la data solicitării.
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara .daca eu mi am prezentat demisia , angajatorul este ... BalanValentin BalanValentin Buna seara .daca eu mi am prezentat demisia , angajatorul este obligat de lege sa mi de a Dispozitia de incetare a contractului de munca ? Daca da , ce lege ... (vezi toată discuția)
Intarziere acte necesare dupa demisie? cadyyy cadyyy Buna ziua, Acum 2 luni am depus demisia angajatorului, dar acesta ma tot intarzie cu actele obligatorii dupa depunerea demisiei. Astazi mi-a spus ca pot sa ... (vezi toată discuția)
Decizia de încetare a contractului individual de munca MiriM MiriM Buna seara , aș vrea să știu dacă pe lângă comunicarea verbala este nevoie și de o cerere scrisa pentru a-mi primi actele de la angajator după demisie, ... (vezi toată discuția)