latka a scris:
In primul rind ar trebui sa explicati mai exact in ce stadiu sunteti acum, termenul de contestatie nu spune nimic . Daca ati pierdut la instanta de fond , in urma plingerii contraventionale pe care ati depus-o, atunci aveti varianta apelului, pentru a va dovedi dreptatea si ceea ce sustineti aici puteti scrie in textul apelului impotriva sentintei civile data anterior de instanta de fond.
Faptul ca se denatureaza ceea ce ati scris dvs. nu e de mirat, se intimpla, nu e o noutate.
Am primit scrisoarea acum vreo 2 zile de la tribunal si am termen 10 zile sa fac ceva deci ziceți ca as putea face apel? Treaba e ca nu prea știu cum sa formulez acest document prin care se face apel, daca trebuie sau nu atașat vreun alt document la acest document formulat de mine ca raspuns la ceea ce am primit zilele trecute.
M-ar ajuta daca mi-ar da cineva de specialitate sau cineva care a mai trecut prin asa ceva, "mura in gura" adică: trebuie formulat un raspuns, se face asa, se atașează urm documente daca necazul, etc etc. Daca nu subiectul devine tabu!
Multumesc pt intelegere.