avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am apelat la un centru gen copyshop pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am apelat la un centru gen copyshop pentru a-mi proiecta ...

Buna ziua. Am apelat la un centru gen copyshop pentru a-mi proiecta in Photoshop și imprima un produs. Am solicitat proiectul in format Photoshop și refuza sa mi-l dea pe motiv ca nicio firma nu va face acest lucru! Precizez ca ideea principala a fost a mea și tot conceptul iar ei nu au facut altceva decât sa-și folosească cunoștințele in utilizarea acestui sort numit Photoshop. Acum teama mea este ca acest produs pe care îl doresc unicat sa nu fie vândut mai departe adică practic sa-mi vândă idea sau dreptul intelectual.
Precizez ca am solicitat și factura.
M-am gândit sa fac o reclamație la OPC dar pe aia ii știu ca se mișcă f greu și 99% din cazuri nu au nicio rezolvare.
Are vreo legătura cu protecția datelor cu caracter personal?
Va rog sa-mi Spune-ți ce as putea face și dacă ati mai auzit asemenea cazuri.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dragos66 , utilizator 09:52, 13 Februarie 2022
nu are nici o legatura cu GDPR. Pe factura scrie ceva despre photoshop?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2022
adriandimitriu, utilizator
Încă nu am factura fizic, urmează sa o iau luni dar cu siguranța nu va scrie nimic de Photoshop ori eventual editare. Exista vreo posibilitate prin care sa li se impună să-ți dea proiectul in ce format vrei tu și apoi sa îl șteargă definitiv din calculator?
sa li se impuna, nu. dar puteti sa-i rugati frumos si/ sau sa-i recompensati pentru asta

adriandimitriu a scris:

sa li se impuna, nu. dar puteti sa-i rugati frumos si/ sau sa-i recompensati pentru asta

Dpdv legal ma refeream, i-am rugat o data să-mi dea acele extensii și refuza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie touchscreen tableta in garantie ContSters288177 ContSters288177 Am primit cadou o tableta acum 6 luni(nu am factura,iar garantia nu cred ca o mai am sau daca am avut-o le-am dat-o impreuna cu toata cutia produsului,dar nu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie abuziva opc ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie la OPC cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe ... (vezi toată discuția)
Problema garantie ("consumabile") lifer lifer Am o problema legata de garantie. Este vorba despre o imprimanta cumparata acum citeva luni la care s-a defectat unul dintre cartusele cu cerneala (imprimanta ... (vezi toată discuția)