Problema la ei este ca spune ca las o strada întreaga fără presiune ceia. E eu folosesc hidroforul de 24 de litri doar ptr presiune la baie și la bucătărie nu folosesc în scop sa ud gradina ca iam invitat în curte sa verifice ce asi avea eu de udat nu am nimic sunt mutat recent de 3 Ani și am casa în renovare și nu am timp de curte dar lumea invidioasa cauta nod în papura ceia ce eu i respect pe toți dar omul crescut la sat de o viata și vine un orășean mutat și începi sa renovezi stârnește invidie va mulțumesc frumos de răspuns și îmi cer scuze ptr greșelile gramaticale
robert1958 a scris:
Îmi pare rău dar vă rog să mă credeți că îmi este greu să port o discuție tehnică ( cu atât mai puțin juridică ) cu cineva care vede „prezumtivul vas tampon nepresesurizat ” ba ca pe un submarin cu un periscop „înalt de vreo 6 metri”, ba ca pe un cașalot care aruncă jeturi de apă „la vreo 15 metri în sus”, așadar propun să ne orim aici.
Reînnoiesc totuși sugestia adresată utilizatorului @ manoleadrian2018 :
Acum că am văzut și că Serviciile de Alimentare cu apă și canal pot emite Regulamente ( peste A.N.R.S..C) prin prin care să reglementeze anumite aspecte în privința utilizării hidrofoarelor în rețeaua publică de alimentare cu apă, documentați-vă în privința regulamentelor emise de Serviciul de Alimentare cu apă și canal și/sau Consiliul Local al comunei de care aparține satul în care locuiți pentru că dacă „ Cei de la apa îmi spun ca este interzis prin lege și ca nu am voie” înseamnă că au considerat că vasul de expansiune al hidroforului dvs ( cel mai probabil de 24 litri) nu poate îndeplini rolul de vas tampon.
ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ SIBIU
„ ASOCIAŢIA DE APĂ” SIBIU
OPERATOR REGIONAL:
S.C. APĂ-CANAL S.A. SIBIU
REGULAMENT AL SERVICIULUI
DE ALIMENTARE CU APĂ ŞI CANALIZARE
Art. 266
Constituie contravenții în domeniul serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare şi se sancționează cu amendă de la 500 lei până la 2.000 lei, următoarele fapte:
...................................................
(5) Legarea directă la branșament a aspirației pompelor/hidrofoarelor, fără utilizarea unui vas tampon;