avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Mama Rozalia

Activitate Mama Rozalia

Care sunt procedurile legale de a schimba salariul managerului de magazin, dar nu si functia( intr-o firma cu 9 angajati)?
Mentionez ca nu am primit fișa postului la promovare, nici instruire oficială, nici avertisment, nici nu am făcut greșeli majore sau cu repercusiuni financiare sau sa primesc reclamații.
Deocamdata am fost instiintata ca trebuie sa semnez hotararea cum ca accept injumatatirea salariului.
În cazul în care urmează retrogradarea, ce proceduri trebuie urmate?
Am dreptul sa contest?
Multumesc
Ce drepturi am intoarsa mai repede din Concediu Crestere copil, la locul de munca, unde mi-i s-a acordat o mărire de salariu ca sa ma întorc? Dupa 4 luni se doreste micșorarea salariului si desfintarea pozitiei mele, cu mutarea mea pe alt post (inferior ierarhic) Contextul este:
Aflată în CCC până la 2 ani, am fost chemată mai devreme la servici din lipsa cronica de personal si mai ales de personal de conducere.Dupa 2 propuneri refuzate, am acceptat propunerea cu salariu mai mare si pozitia de manager magazin.Am aplicat pt stimulent de insertie pana la 3 ani. Dupa perioada dificila de Black Friday, Craciun, lipsa personal si organizare (deoarece fosta sefa plecase fara predarea atributiilor si preaviz), dupa 4 luni de la reintoarcere, mi-i se comunica ca se desfinteaza postul de sef de magazin, ca pot reveni la postul de consultant vânzări si ca mi-i se micșorează salariul cu aprox.25%, dar "putin mai mare decat al colegilor mei." Si ca seful meu se va implica mai mult, iar responsabilitatile mele se vor impartii colegilor. Șeful dorește implementare imediată, fără avertizare/ preaviz. Precizez ca suntem intr-o organizație mica ,iar serviciul de Resursele umane este externalizat. Are seful dreptul legal sa imi micsoreze salariul nou, cât timp iau stimulentul de inserție? Odată promovată, de 4 luni întoarsă la servici, poate sa ma schimbe pe o alta poziție? Poate sa imi reducă salariul nou?( mărit ca sa ma reintorc) Daca da, eu ce drepturi am? Multumesc anticipat