avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare salarială fara proceduri, fără avertisment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare salarială fara proceduri, fără avertisment

Care sunt procedurile legale de a schimba salariul managerului de magazin, dar nu si functia( intr-o firma cu 9 angajati)?
Mentionez ca nu am primit fișa postului la promovare, nici instruire oficială, nici avertisment, nici nu am făcut greșeli majore sau cu repercusiuni financiare sau sa primesc reclamații.
Deocamdata am fost instiintata ca trebuie sa semnez hotararea cum ca accept injumatatirea salariului.
În cazul în care urmează retrogradarea, ce proceduri trebuie urmate?
Am dreptul sa contest?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Mama Rozalia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 19 Iunie 2018
1. Anterior modificarii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa salariatul, cu privire la clauzele esentiale pe care intentioneaza sa le modifice.

2. Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.

3. Retrogradarea in ce consta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrarea denumirii functiei, modificarea atributiilor nnicoleta nnicoleta Buna ziua. In luna iunie, in cadrul companiei in care lucram, am trecut pe o alta pozitie cu atributii total diferite( de la functia de agent suport IT la ... (vezi toată discuția)
Victimizare la locul de munca Dani1993 Dani1993 Lucrez pe postul de asistent manager intr un magazin din mall.In fiecare magazin a acestui brand exista 1 managera.In 1 dintre magazine managerul a demisionat ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare fisa protectia muncii craciunminodora craciunminodora Buna ziua, ce masuri se pot lua impotriva unei persoane care refuza semnarea fisei de protectia muncii??? Cu multumiri (vezi toată discuția)