avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pastrarea denumirii functiei, modificarea atributiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pastrarea denumirii functiei, modificarea atributiilor

Buna ziua. In luna iunie, in cadrul companiei in care lucram, am trecut pe o alta pozitie cu atributii total diferite( de la functia de agent suport IT la tester). In urma acestei schimbari am vorbim in repetate randuri cu managerul sa imi faca o anexa la contractul de munca care sa modifice pozitia pe care sunt angajat. Dupa 5 luni, am reusit sa obtin acea anexa insa nu datorita managerului si nu retroactiv ci de luna urmatoare. Este legal asa ceva? Fiind vorba de cariera mea si faptul ca vechimea conteaza foarte mult in acest domeniu, pot obtine in vreun fel anexa de la data reala a trecerii pe o alta pozitie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 18 Octombrie 2018
Puteti obtine , numai printr-o actiune in instanta .....fisa postului cand a fost modificata ?
Nici un act nu a fost modificat. Doar atributiile si modul de desfasurare a activitatii. Acestea urmeaza sa se modifice incepand cu 1 noiembrie.
Atributiile prin ce document au fost modificate ?

Daca este de la 01.11.2018 , atunci ultima zi de incheiere a actul aditional la c.i.m.este 31.10.2018. Insa, anterior modificarii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa salariatul, cu privire la clauzele esentiale pe care intentioneaza sa le modifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie (se mentine postul in organigrama insa mutat pe o pozitie inferioara) Cami2022 Cami2022 Sunt angajat intr-o companie multinationala pe o pozitie de manager intr-un departament ce functioneaza in prezent avand 2 pozitii de manager. M-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Schimbat din functie fiind gravida i_am_i_1972 i_am_i_1972 va rog puteti sa-mi spuneti daca exista vre-un act juridic prin care o persoana angajata in functia de conducere si care a anuntat firma ca este gravida in 3 ... (vezi toată discuția)
Incadrare munca Atharia Atharia Buna ziua, Lucrez in domeniul IT de 7 ani cu functia de Tester (Quality Assurance). De la data de 07.01.2016 m-am angajat iar pe contract mi s-a trecut ... (vezi toată discuția)