avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reducerea salariului dupa mărire primită ca sa ma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reducerea salariului dupa mărire primită ca sa ma întorc din concediu creștere copil

Ce drepturi am intoarsa mai repede din Concediu Crestere copil, la locul de munca, unde mi-i s-a acordat o mărire de salariu ca sa ma întorc? Dupa 4 luni se doreste micșorarea salariului si desfintarea pozitiei mele, cu mutarea mea pe alt post (inferior ierarhic) Contextul este:
Aflată în CCC până la 2 ani, am fost chemată mai devreme la servici din lipsa cronica de personal si mai ales de personal de conducere.Dupa 2 propuneri refuzate, am acceptat propunerea cu salariu mai mare si pozitia de manager magazin.Am aplicat pt stimulent de insertie pana la 3 ani. Dupa perioada dificila de Black Friday, Craciun, lipsa personal si organizare (deoarece fosta sefa plecase fara predarea atributiilor si preaviz), dupa 4 luni de la reintoarcere, mi-i se comunica ca se desfinteaza postul de sef de magazin, ca pot reveni la postul de consultant vânzări si ca mi-i se micșorează salariul cu aprox.25%, dar "putin mai mare decat al colegilor mei." Si ca seful meu se va implica mai mult, iar responsabilitatile mele se vor impartii colegilor. Șeful dorește implementare imediată, fără avertizare/ preaviz. Precizez ca suntem intr-o organizație mica ,iar serviciul de Resursele umane este externalizat. Are seful dreptul legal sa imi micsoreze salariul nou, cât timp iau stimulentul de inserție? Odată promovată, de 4 luni întoarsă la servici, poate sa ma schimbe pe o alta poziție? Poate sa imi reducă salariul nou?( mărit ca sa ma reintorc) Daca da, eu ce drepturi am? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
Mama Rozalia, utilizator

Alte discuții în legătură

Desfintare post reintoarcere din cic Andreea Socaci Andreea Socaci Buna ziua, Numele meu este Andreea Socaci si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii. In prezent sunt in CIC, data reintoarcere la munca trexuta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, daca am optat pentru concediul de 2 ani iar acum as dorii sa ma intorc la servici pana la implinirea varstei de un an , mai primesc stimulentul pana ... (vezi toată discuția)
Ma ajuta cineva? va multumesc bkmbekeru bkmbekeru lucrez la o firma de paza de aproape 2 ani si de vreun an de la programul 12/24 , 12,48 am ajuns sa lucrez 12/24 , 12,24 nu ne platesc ore nu nimic . in ... (vezi toată discuția)