E vorba de toate la un loc de la faptul ca ma santajeaza ca daca nu i dau testul adn sa l faca cetatean israelian ca altfel nu l mai intereseaza pana la faptul ca nici nu vine si nu suna sa vada pe copil si se ambitioneaza sa nu mi semneze nimic , afecteaza copilul si il face sa stagneze fara sa aibe ocazia si la afte oportunitati
Am mesaje care demonstreaza ca ma santajaza si in care ma conditioneaza, si mesaje trimise de mine care demostreaza ca eu vreau doar binele copilului si in care incerc sa ajungem la un numitor comun . La telefon m a injurat si mi a spus ca nu l mai intereseaza nimic. Este imatur si nu e apt sa intretina un copil nici macar moral. Din cauza ambitiei lui copilul nu poate beneficia de oportunitati in strainatate, vacante si multe altele. Credeti ca am sansa sa obtin autoritatea exclusiva?
refuza sa mi acorde semnaturi in ceea ce il priveste pe copil , se ambitioneaza intr un mod in care poate afecta copilul. El nici nu are locuinta aici , cum poate sa raspunda pentru el, nu suna sa intrebe de el si nici nu vine sa l vada. Din cauza lipsei lui de respundere si comunicare copilul poate fi afectat. In urma cu cateva luni dupa o cearta m a amenintat ca o sa l ia la el. Acum imi creeaza impresia ca asta isi doreste
Buna ziua. copilul meu este cetatean roman iar tatal lui cetatean israelian , tata traieste in israel , in romania nu are permis de sedere nici munca nici locuinta , insista sa i trimit proba de adn in tara lui pentru a l face cetatean israelian , ma santajeaza ca daca nu i trimit adn ul nu mi da nici o semnatura pt copil nici bani si nici nu a sunat sa intrebe de copil , m a amenintat ca o sa mi para rau , eu i am explicat ca nu am incredere in el pentru ca mi a demonstrat iar faptul ca ma conditioneaza si insista imi creaaza impresia ca vrea sa l ia la el. Eu nu i am spus niciodata sa nu sune sau sa vina sa l vada dar nu vreau ca copilul lui sa fie cetatean israelian pt ca are sanse sa mi l ia. A refuzat orice comunicare cu mine din cauza asta. Credeti ca daca il dau in judecata pt santaj si lipsa de responsabilitate si amenintare pot obtine custodie exclusiva?
I am trimis poza cu adn ul sa se asigure ca copilul ii apartine dar nu vreau sa fac un pas mai mare .
Copilul are 2 ani in cazul unei custodii comune mi se pare normal sa isi vada copilul insa nu in tara lui fara acordul meu. Nu stiu in ce conditii ar sta acolo el locuieste cu fosta lui sotie si nu as permite sa mi tina copilul intr o casa pe care eu nu o cunosc. Eu momentan nu am inaintat nici un proces . Atata timp car el nu sta in romania si nu colaboreaza cu mine si nu contribuie financiar si ma conditioneaza nu cred ca are cum sa aiba grija de el iar eu oricand pot avea nevoie de o semnatura din partea lui. E suficient faptul ca nu comunica cu mine nu sta in romania ba chiar e cetatean strain si nu isi viziteaza copilul sa obtin si custodie exclusiva?nu contribuie cu nimic iar daca vreodata am nevoie si de el nici macar nu am adresa lui de acolo
Buna ziua am si eu o intrebare. Daca tatal copilului meu doreste sa obtina o custodie comuna , el fiind cetatean strain fara domiciliu in romania nu are loc de munca aici si nici un permis de sedere .are dreptul sa si i a copilul in tara la el fara acordul meu pentru vizite in tara lui , sau custodia comuna cu drept de vizita fara ca eu sa nu ma opun se face doar pe teritoril romaniei? Ma intereseaza ce inseamna custodie comuna cu un cetatean strain care nu locuieste in romania ce drepturi are iar daca vizitele se vor face in afara tariiYes