Multumesc pentru raspuns! Am incercat sa vorbesc cu ei si imi spun ca pot anula portarea,dar nu contractul, ca nu se poate returna telefonul,fiindca i-au rupt sigiliul si nu o sa il mai cumpere nimeni. As vrea sa incerc la OPC,credeti ca reusesc ceva? Si vă rog sa imi spuneti daca stiti cum se procedeaza! Multumesc mult!
Buna dimineata ! Pe data de 12martie,am facut o cerere de portare de la telekom la vodafone ,am semnat noul contract si am achiziČionat un telefon. Ieri am fost sa anulez contractul,pentru ca nu mi s-a spus ca e codat si nu imi gÄseam nici garantia pentru ca nu mi-au dat-o. Mi-au spus ca nu se poate sa anulez contractul pentru ca a fost telefonul cu sigiliul...dar era normal si nu e folosit. Ce pot face sa anulez portarea si contractul,trebuie sa ma,adresez la OPC ?Multumesc frumos!
Bună dimineața! In 2016 am facut demersurile pentru recuperarea taxei auto in rate,prima fiind in aprilie 2016. De atunci nu am mai primit nimic ca nu au fonduri. Am văzut că s-au mai soluționat din cazuri si as vrea sa stiu,daca o sa imi vireze banii in cont,sau trebuie sa fac alte demersuri ? Multumesc frumos!