avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare contract vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare contract vodafone

Buna dimineata ! Pe data de 12martie,am facut o cerere de portare de la telekom la vodafone ,am semnat noul contract si am achiziționat un telefon. Ieri am fost sa anulez contractul,pentru ca nu mi s-a spus ca e codat si nu imi găseam nici garantia pentru ca nu mi-au dat-o. Mi-au spus ca nu se poate sa anulez contractul pentru ca a fost telefonul cu sigiliul...dar era normal si nu e folosit. Ce pot face sa anulez portarea si contractul,trebuie sa ma,adresez la OPC ?Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: 23Ramona , utilizator 11:00, 14 Martie 2018
Bună dimineața. Cum nume este codat telefonul? În sensul că puteți folosi doar cartela vodafone? Dacă da, ei așa au telefoanele, fiecare rețea care oferă telefoane cu discount, la abonament, codează telefoanele. În general se știu aceste lucruri. Cât despre contract, acesta poate fi reziliat în principiu conform clauzelor cuprinse în el. Posibil să nu reușiți în final să vă înțelegeți cu ei ș atunci adresați-vă și către OPC, poate aveți vreo șansă cu ei.
Multumesc pentru raspuns! Am incercat sa vorbesc cu ei si imi spun ca pot anula portarea,dar nu contractul, ca nu se poate returna telefonul,fiindca i-au rupt sigiliul si nu o sa il mai cumpere nimeni. As vrea sa incerc la OPC,credeti ca reusesc ceva? Si vă rog sa imi spuneti daca stiti cum se procedeaza! Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)
Orange mobil MioaraOlteanu MioaraOlteanu Buna ziua ! Am solicitat la firma Digi portarea unui nr. de telefon de la Orange . Portarea a fost acceptata de ambele companii de telefonie , in conditiile ... (vezi toată discuția)