avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Bună dimineața! In 2016 am facut demersurile pentru recuperarea taxei auto in rate,prima fiind in aprilie 2016. De atunci nu am mai primit nimic ca nu au fonduri. Am văzut că s-au mai soluționat din cazuri si as vrea sa stiu,daca o sa imi vireze banii in cont,sau trebuie sa fac alte demersuri ? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: 23Ramona , utilizator 20:44, 15 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va vor vîră banii cand vor avea.
E bine sa mai treceți din cand in cand sa întrebați care este numărul dumneavoastra de ordine la plata.
Multumesc mult! O seară plăcută !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare recuperata de societatea de leasing. costi755 costi755 Va salut ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie de fapt : Am incheiat un contract de leasing cu o firma de leasing in 2008 pentru un ... (vezi toată discuția)
Proces taxa auto stmihai stmihai Buna ziua, Am demarat un proces pentru recuperarea taxei auto in iunie 2016. Am castigat in prima instanta, apoi fiscul a facut recurs. A fost acceptat ... (vezi toată discuția)
Plata rata refuzata de banca! Flav Flav Buna ziua, Am o poprire pe un cont apartinand unui card de credit si as vrea sa platesc in continuare ratele dar banca refuza sa-mi incaseze banii sub ... (vezi toată discuția)